...

Torna el programa Begues Viu amb algunes novetats

Posted · Add Comment

La programació de tardor de Ràdio Begues arrenca aquest dijous 20 d’octubre amb el retorn de l’espai Begues Viu, presentat per en Nil Muñoz. Després de la bona acollida del programa la temporada anterior, els dijous tornaran a ser el dia de la cultura i el teixit social beguetà. I és que aquests són els continguts essencials del magazine que cada setmana locuta el jove Nil Muñoz.

Com en la temporada passada, l’espai se centrarà cada setmana en un acte o activitat d’actualitat, i en parlarem a l’estudi del programa amb els seus protagonistes. Des d’ara i fins al Nadal passaran per Ràdio Begues els responsables d’entitats relacionades amb algunes de les grans cites socials d’aquest trimestre al poble. Però també tindrem ocasió de descobrir projectes vinculats al món de l’educació o la solidaritat entre d’altres.

El programa seguirà servint cada setmana també d’agenda d’activitats, resumint en dos minuts tota l’activitat social i ciutadana prevista per als propers 7 dies.

Però enguany l’espai comptarà amb una novetat important. I és que s’incorpora als micròfons del Begues Viu l’equip de bibliotecàries de La Ginesta per acostar-nos setmanalment el món de lectura i la cultura audiovisual. D’aquesta manera, a la secció La Ginesta Recomana, l’Imma, l’Anna, l’Alba i la Lali compartiran amb els oïents les seves propostes en matèria de novel·la, contes infantils, pel·lícules o còmics. Es tractarà de productes culturals que conformen el fons de la Biblioteca La Ginesta i que, per un motiu o altre, han causat sensació o emoció en elles. La Ginesta Recomana està cridada a ser una de les seccions de capçalera per als beguetans i beguetanes més àvids de lectura.

Comments are closed.