...

Ràdio Begues ja té en marxa la seva programació d’estiu

Posted · Add Comment

Gràcies a l’esforç dels voluntaris de l’emissora, Ràdio Begues ha pogut posar en antena tres nous programes per aquesta temporada d’estiu. El primer d’ells és Ona educativa l’espai de reflexió de famílies i escola moderat per Carles Baeza. Tots els dimarts, l’espai proposa un tema d’anàlisi a l’entorn del món educatiu, que s’analitza en format de tertúlia amb convidats provinents del teixit associatiu beguetà i de les escoles i institut de Begues. Durant aquesta temporada es debatrà sobre la conciliació familiar i laboral, l’educació en valors, tendències en ensenyament o les noves estructures familiars. A la part final del programa són dos infants els qui donen el seu particular punt de vista sobre el tema de la setmana. Per fer-ho, un equip de Ràdio Begues es desplaça a les escoles Sant Cristòfor i Sant Lluís per enregistrar les entrevistes a la mateixa aula.

Els dimecres és el torn de les tecnologies. Òscar Pérez i Cesc Olmos presenten Tecnologia per al dia a dia, un espai en el qual analitzen aplicacions, jocs o plataformes relacionades també amb un mateix tema cada setmana. D’aquesta manera es tractaran temes com l’Eurocopa, el senderisme, la domòtica o el temps de lleure. El programa es completa amb les seccions L’aplicació de la setmana i El consultori, on responen les preguntes i dubtes sobre tecnologia que l’audiència vulgui fer arribar a través del correu del programa.

Finalment el dijous és el dia de la cultura i l’oci a Ràdio Begues. De la mà d’en Nil Muñoz arriba Begues Viu, un magazine vinculat a l’actualitat cultural i social del poble, on cada setmana ens fem ressò d’alguna activitat destacada que tindrà lloc en els propers dies. A l’estudi entrevistem els seus protagonistes i, d’aquesta manera, l’emissora es converteix en altaveu del batec cultural de Begues i de les pròpies entitats del poble. A més, l’espai compta amb una agenda setmanal que ens recorda les principals cites lúdiques per als propers 7 dies, i una secció d’història. En ella, cada setmana la historiadora local Maria Rosa Bondia ens presenta anècdotes i vivències d’un capítol destacable de la història recent de Begues.

Tots els programes es poden escoltar a partir de les 20.00h del seu dia d’emissió a través del web de Ràdio Begues, de les xarxes socials de l’emissora i del seu canal a la plataforma Ivoox. A més, la seva versió en podcast permet descarregar els programes al terminal i escoltar-los quan l’oient vulgui. La programació d’estiu s’allargarà fins a la Festa Major. Durant el mes d’agost es programaran reemissions de tots els continguts. Actualment l’emissora treballa també amb altres voluntaris sorgits del Taller de Ràdio que es va fer el passat hivern, així com antics col·laboradors i joves de l’Institut de Begues per continuar preparant nous programes per a la temporada de tardor.

Comments are closed.