...

Nova iniciativa de Ràdio Begues: un taller de ràdio per a novells

Posted · Add Comment
Taller Ràdio Begues

Durant aquest hivern, una desena de beguetans han pogut participar d’aquesta iniciativa, que hem engegat per primera vegada a Ràdio Begues.

El taller va començar el 26 de febrer a les instal·lacions de l’emissora a Cal Pere Vell. Amb persones inscrites que tenien edats compreses entre els 20 i els 70 anys, el curs estava dissenyat per a servir d’introducció al món de la ràdio, però també per fer pedrera de nous col·laboradors per a futurs programes.

Entre els continguts desenvolupats s’han tractat temes com:
  • El concepte de comunicació de proximitat
  • La creativitat aplicada al món de la ràdio
  • Creació de guions
  • Tècniques de locució

D’aquesta manera, a més dels coneixements teòrics, també s’ha ofert la possibilitat d’iniciar-se en la pràctica radiofònica. Els curs l’ha impartit un professional del món de la comunicació, vinculat a Begues i amb un ampli coneixement dels mitjans de proximitat.

Les sessions van coincidir amb la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio, que va ser el 13 de febrer. Per aquest motiu alguns dels participants van enregistrar un vídeo missatge felicitant-se per aquesta celebració.

El taller va acabar amb el lliurament de diplomes a tots els participants i la gravació d’una pràctica final en format de programa radiofònic.

Comments are closed.