Us donem la benvinguda a Ràdio Begues

Una emissora municipal impulsada per l’Ajuntament de Begues però feta realitat per tots aquells beguetans i beguetanes que, amb el seu temps i la seva il·lusió, fan possible la veu beguetana a la xarxa.

Ràdio Begues beu de la llavor plantada l’any 2010, quan s’activa el projecte de comptar amb una programació mínimament estable feta des de Begues i per a Begues.

Des d’aleshores, amb diferents fórmules i nivells d’intensitat, l’emissora ha anat donant sortida a les inquietuds de desenes de voluntaris i voluntàries que han contribuït a generar programes de tot tipus.

Us convidem a recordar la història recent de Ràdio Begues a través de la Fonoteca d’aquest web, però també a animar-vos a participar de nous continguts o a formar-vos en els nostres Tallers de Ràdio.

Això és Ràdio Begues, la veu beguetana

Reglament de funcionament intern

A Begues entenem la comunicació com un element de participació ciutadana de primer nivell. Les relacions ciutadanes són, en essència, comunicació. També ho és la divulgació de la informació, el coneixement, la generació d’opinió i la creació de consciència comunitària. Conèixer és saber, saber és cultura, i cultura és pensament. Per aquest motiu impulsem un mitjà al servei de les persones i fet per a les persones: Ràdio Begues.

Una ràdio municipal però coparticipada, impulsada per l’Ajuntament de Begues, però amb la coresponsabilitat de voluntaris i voluntàries que donin sentit al projecte. Els nostres principis i objectius queden recollits en el Reglament de Funcionament Intern, aprovat per l’Ajuntament de Begues en sessió plenària el 30 de novembre de 2016. Podeu consultar-lo en aquest enllaç.

Aquí podràs descarregar-te també les memòries de servei dels darrers anys, amb el balanç del servei i els objectius per al següent exercici:

Memòria de gestió 2023                        Memòria de Gestió 2022

Memòria de Gestió 2021                       Memòria de Gestió 2020

Memòria de Gestió 2019                       Memòria de Gestió 2018

Memòria de Gestió 2017                       Memòria de Gestió 2016